Projecte BOOST: Formació a Barcelona

"Fundamentals of Building a Strategic Internationalisation Plan" del Projecte Erasmus + denominat "Boosting Armenian Universities Internationalization Strategy & Marketing" (BOOST).

La Càtedra UNESCO de Direcció Universitària de la Universitat Politècnica de Catalunya - BarcelonaTech va acollir la formació "Training 1: Fundamentals of Building a Strategic Internationalisation Plan" del Projecte Erasmus + denominat BOOST (Boosting Armenian Universities Internationalization Strategy & Marketing). La formació va ser coordinada per Marina Casals (Universitat Rovira i Virgili), Bérénice Martin (UPC) i el Prof. Vicenç Fernández (UPC) entre el 19 i el 23 de febrer de 2018. El participants eran professors i personal administratiu de diverses institucions d'educació superior d'Armenia.