Projecte UNIQTOOL

Seminari de formació en el marc del projecte Tempus UNIQTOOL Implementing tools and policies for quality work at institutional level

Els passats 16, 17 i 18 de juny va tenir lloc a la UPC el primer seminari formatiu en el marc del projecte Tempus UNIQTOOL Implementing tools and policies for quality work at institutional level.

L’objectiu d’aquest projecte és facilitar la introducció de polítiques i eines actuals d’assegurament de la qualitat a institucions d’educació superior de Bielorússia, Ucraïna i Uzbekistan i promoure la cooperació entre els països partner per oferir accés al programes moderns de qualitat.

El projecte el coordina el KTH i com a partners Europeus hi participen la Càtedra UNESCO de Direcció Universitària, el Politècnico di Torino, Tallin University of Technology, i tindrà una durada de 3 anys.

Al seminari de formació hi han participat professors i equips directius de les següents institucions:

• National Technical University of Ukraine (Ucraïna)
• National Aerospace University (Ucraïna)
• Sevastopol National University of Nuclear Energy and Industry (Ucraïna)
• Bielorussian National Technical University (Bielorússia)
• Mogilev State University (Bielorússia)
• Vitebsk State University (Bielorússia)
• Fergana Polytechnic Institute (Uzbekistan)
• Tashkent University of Information Technologies (Uzbekistan)
• National University of Uzbekistan (Uzbekistan)

El seminari va tenir continuació els dies 21, 22 i 23 de juny al Politecnico di Torino, Itàlia. Pròximament, aquest projecte disposarà de pàgina web pròpia.